Je hebt het of je niet. Deze zin horen de meeste ondernemers in hun carrière. Stel, jij wilt een horecazaak starten. Dan moet er gekeken worden naar het juiste menu, de juiste prijzen, de juiste sfeer, de juiste werknemers en ga zo maar door. Dit vergt een ondernemer die deze uitdaging met beide handen wil grijpen en hart en ziel in zijn of haar zaak wil stoppen. Wanneer jij jezelf herkent hierin en de stap neemt naar het horeca-ondernemerschap staan er vraagstukken klaar voor je. Tegenwoordig staat er een nieuwe set met vraagstukken voor de ondernemer klaar, hoe ga ik om met de corona crisis?
Horecazaak Tijdens de Corona Crisis
Dit kan een veeleisend vraagstuk worden, met veranderende maatregelen en een onzekere markt kan het intimiderend zijn om toch de stap te zetten en jouw horeca droom te verwezenlijken. Kanters Horeca Advies is een bureau dat specialiseert in het advies geven aan de (startende) ondernemer. Naast het kijken naar groeistrategieën of het voeren van een haalbaarheidsonderzoek, kijkt Kanters Horeca Advies ook naar concepten die juist in de corona crisis ondernemers kansen biedt. Zo hoef jij jouw ambities niet aan de kant te schuiven en kan jij gerust jouw horecazaak starten.