Ik heb mijn gevel laten beletteren

Altijd al gedroomd over mijn eigen bedrijfsnaam groot op mijn pand. Eerst had ik altijd gewoon een soort sticker op de zijkant van mijn raam geplakt, het kwam niet professioneel over, maar beter dan niets. Toen viel mijn aandacht op gevel beletteren.

Ik heb Colorlux gecontacteerd en heb gelijk mijn ideeën voorgelegd, ze gingen meteen aan de slag met een ontwerp en snel erna werd ik uitgenodigd om het ontwerp te bekijken. Ik geloofde mijn ogen niet, mijn droom die uitkwam, in het echt was het zelfs beter dan in mijn dromen.
Ik heb gelijk gezegd dat ik er heel blij mee was en dat ze het zo snel mogelijk mochten komen bevestigen.

11a0b0cf1c4207c3a795601f4bfac554Colorlux is heel erg klantgericht, ik heb had ze namelijk verteld waar ik het wilde hebben en toch wilde ze een dubbele bevestiging. Colorlux betrok mij echt bij het process, vanaf het begin tot aan dat hij gemonteerd was. Ik heb nog steeds het gevoel alsof ik het zelf allemaal heb gedaan, want Colorlux heeft goed naar mijn wensen geluisterd.

Mijn droom is uitgekomen, elke keer als ik nu aan kom rijden zie ik mijn bedrijfsnaam licht geven, dat geeft mij wel een top gevoel!