De Pelikaan is dé plek waar koffie- en theeliefhebbers samenkomen om te genieten van de beste kwaliteit koffiebonen en theeblaadjes. Als specialist in koffie en thee biedt De Pelikaan een uitgebreid assortiment aan producten van topkwaliteit. Lees verder om meer te weten te komen over ons bedrijf en waarom wij de favoriete winkel zijn voor vele liefhebbers van warme dranken.

Een Wereld van Aroma’s en Smaak

Bij De Pelikaan draait alles om het ontdekken van nieuwe smaken en aroma’s. Onze winkels zijn gevuld met een scala aan koffiebonen uit verschillende delen van de wereld, elk met hun unieke smaakprofiel en karakteristieken. Of je nu houdt van een krachtige espresso uit Italië of een verfijnde filterkoffie uit Ethiopië, wij hebben de perfecte bonen voor jou. Daarnaast bieden we ook een uitgebreide selectie van hoogwaardige theeën, variërend van klassieke zwarte theeën tot aromatische kruidentheeën, zodat je altijd iets nieuws kunt proberen.

Bij De Pelikaan staan we bekend om onze deskundige adviezen en persoonlijke service. Ons team van ervaren medewerkers staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte koffiebonen of thee voor jouw smaakvoorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een vriend of gewoon je eigen voorraad wilt aanvullen, wij zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur uitgaat.

Bezoek vandaag nog De Pelikaan en laat je onderdompelen in de wereld van koffie en thee. Met ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en persoonlijke service zijn wij dé bestemming voor alle liefhebbers van warme dranken.