foodtruck op locatie

Voor een Sarah feestje hebben wij vorige week een geweldig feest gehad. Wij hebben op internet diverse bedrijven benaderd om het feestje compleet te maken. Zo hebben wij een foodtruck op locatie laten komen, pasfoto caravan ingehuurd en een DJ. Dit alles maakte het plaatje compleet. 

Met hulp van de foodtruck wordt je volledig ontzorgt en de mensen vinden het geweldig. Je kan namelijk diverse arrangementen bestellen. De basis is een patat wat aangevuld kan worden met snacks en diverse biologische dranken. Het gaat om zelfgemaakte en verse frieten. Zo lekker dat je het niet bij een puntzak laat. Het is daarom ook echt een aanrader om eens te kijken naar de mogelijkheden.

foodtruck op locatie

De friet schoolbus

De foodtruck geeft een leuke sfeer aan het feestje. Een soort festival gevoel. Dit doet je terugdenken aan je jongere jaren. Dit allemaal voor een schappelijke prijs. Je kan kiezen uit drie verschillende kraampjes. Namelijk een schoolbus (friet), ambulance en een schoolbus (patat). Zo hebben zij voor ieder wat wils. Simpelweg een leuke ervaring rijker, dus mocht je geïnteresseerd zijn bekijk dan de mogelijkheden op de website.