Doe eens gek en geef geregeld bedankjes! Bij Memoriae ben je van harte welkom wanneer je een cadeau zoekt die uniek is en tevens ook waar ze een lange tijd plezier mee zullen beleven! Hier kan je namelijk kiezen uit bijvoorbeeld bloemzaden, koffie of een heerlijk glas thee. 

Ik wilde namelijk maar al te graag mijn vrienden bedanken voor het afgelopen jaar. Helaas is mijn relatie afgelopen waardoor ik verplicht was om te verhuizen. Mijn ex wilde plots niks meer met me te maken hebben waardoor ik als het ware op straat kwam te staan. Balen natuurlijk maar dankzij mijn goede vrienden heb ik vrij snel weer onderdak gehad! Hun hebben er namelijk voor gezorgd dat ik gemakkelijk bij hun kon blijven wonen tot ik een eigen woning kreeg.

logo

Ik heb een paar weken bij hun mogen wonen en het moment dat ik te horen heb gekregen dat ik mijn eigen woning had wilde ik hen bedanken! Door te zoeken op het internet ben ik bij hun terecht gekomen en het leek mij geweldig om een zakje met bloemzaden te geven met de achterliggende gedachtes dat onze vriendschap voor altijd blijft.