hotel Eersel

Wij hebben heerlijk kunnen genieten van een weekend weg naar hotel Eersel, Van onze kinderen hadden wij deze overnachting gekregen omdat wij 25 jaar getrouwd waren. Het weekend hebben wij echt genoten en willen wij zeker nog een keer over doen. Natuurlijk gaan de kinderen dan wel mee. 

De kamers in dit hotel zijn allemaal even mooi en bijzonder groot. Wij beschikten over een zeer mooie badkamer met een inloop douche. Behalve de kamers hebben wij hier ook heerlijk kunnen genieten van het lekkere eten in het restaurant. Al met al was het een zeer geslaagd weekend die wij niet zullen vergeten. hotel Eersel

Ga ook een weekend of langer naar hotel Eersel

Wat hebben wij genoten van ons verblijf in dit hotel. Nog niet eerder zijn wij samen op pad gegaan. Eigenlijk nooit bij stil gestaan om dat te ondernemen. Daarom was het een geweldig leuk cadeau die wij van onze kinderen hebben gekregen.

Wil jij ook eens heerlijk tot rust komen, dan kan ik je deze plaats zeker aanraden. De kamers zijn erg ruim en je hebt totaal geen last van de buren. Wij zijn helemaal tot rust gekomen en kunnen terug kijken op een zeer geslaagd weekendje weg.