Voor mijn nieuwe hobby ben ik van plan om een nieuwe Jet surfboard te gaan kopen. Ik heb al zeer mooie surfboarden van Jetsurf gezien en de prijzen hiervan vielen reuze mee. Natuurlijk heb ik eerst een board uitgeprobeerd van een vriend van mij. Hij is supergoed op zo een board en daarom kon hij mij alvast wat kneepjes van deze sport leren. In het begin lag ik meer in het water dan dat ik op zo een board kon blijven staan. Maar al het begin is moeilijk. Naarmate ik aan het oefenen was bleef ik steeds langer erop staan en kreeg ik de smaak te pakken.  Jet surfboard

Een mooi surfboard gekocht

Samen met mijn vriend ben ik naar de winkel van Motosurf BV gegaan en heb mij laten informeren welk board het meest geschikt voor mij was. Mijn vriend kon mij ook het een en ander hierover vertellen , ook gaven de medewerkers van Motosurf BV mij ook een tip om de instructievideo’s te bekijken.

Vandaag  ben ik dan voor het eerst op mijn eigen surfboard het water op gegaan en ik kan zeggen dat ik enorm genoten heb. Moet er wel bij vertellen dat ik vandaag meer in het water heb gelegen dan op mijn board heb gestaan, maar oefening baart kunst.