Afgelopen week had ik een verjaardag van mijn kleinzoon. Als opa zijnde wil je jouw kleinkinderen zoveel mogelijk verwennen. Dat heb ik tijdens zijn verjaardag goed gedaan. Zo had ik een aantal auto’s gekocht en nog wat kleinigheidjes. Voor onze kleindochter had ik een kidkraft kaptafel gekocht, omdat ik het niet eerlijk vind om de ene wel wat te geven en de ander niet. Ook bij haar verjaardag geef ik me kleinzoon wat, zodat ze allebei tevreden zijn.

Echt een aanraderkaptafel

Op de webshop van Persempretoys had ik een bestelling geplaatst. Bij het bestellen had ik gevraagd of ze het in konden pakken. Dit hebben ze uiteindelijk ook gedaan. Na twee dagen kwamen ze de cadeautjes bezorgen. Het bedrijf heeft dus een uitstekende service. Indien je opzoek bent naar speelgoed is het ook echt een aanrader om eens het assortiment te bekijken van Persempretoys. Ze zijn voordelig en leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer?

Mijn kleindochter maakt veel gebruik van de kidkraft kaptafel. Mocht je deze nog niet hebben, is het echt van belang om het aan te schaffen. Het is super goed voor de ontwikkeling van je kinderen.