LOGO Museum Lalique

Mijn tante is een erg grote liefhebber van kunst. daarom gingen we ook op het internet op zoek naar museum Gorssel om een leuk museum bij ons in de buurt te vinden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we terecht op de website van Museum Lalique.

Zeer mooie glaskunstwerken van bekende kunstenaars

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan op museum Gorssel en terecht kwamen op de website van museum Lalique kwamen we terecht op een erg goede en vooral overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft en tentoonstelt. Het museum biedt erg mooie kunstwerken van zeer bekende kunstenaars aan. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen dat het museum aanbiedt.

museum arrangement

Een erg leuke en leerzame dag

Het museum biedt een prosecco arrangement met een rondleiding voor en zeer aantrekkelijke prijs aan. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om over dit arrangement te kiezen. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad tijdens bezoek aan dit museum. Daarom raden we het museum ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit.