Magnanni

Magnanni is mijn favoriete schoenmerk. Eerder gaf ik niet zoveel om schoenen. Toch heb ik mij door mijn vriendin laten overhalen om eens te kiezen voor een goed merk toen ik op schoenen liep die echt binnen een seizoen al waren afgedragen. Dit is niet leuk en zeker niet als je ook niet houdt van shoppen. In de eerste instantie wilde ik gaan voor een paar schoenen die ik meerder seizoenen kan dragen en er ook netjes blijven uitzien. Daarom ben ik op aanraden van mijn vriendin eens naar de website van Van Bommel gegaan. 

Magnanni

Vanaf nu kies ik alleen nog maar voor kwaliteit

Hier viel mijn oog op de Magnanni, van dit merk is een zeer uitgebreide collectie te vinden. Voor diverse gelegenheden kun je hier dan ook beslist slagen. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om deze aanrader te delen op internet. Want ik heb echt het verschil ervaren van kwaliteit in schoenen en dat is echt een verademing voor je voeten. Vanaf nu wil ik niet meer anders dragen dan alleen een goede kwaliteit. 

Kijk zelf maar eens op de website en ik ben ervan overtuigd dat als je hier je schoenen besteld, je net zo tevreden bent als ik.