Samen dragen wij Timberland veterboots!

Wij zijn beide namelijk een grote van van Timberland schoenen, dit dragen we eigenlijk alleen maar. Zowel in de zomer als in de wintermaanden dragen wij deze schoenen. Nu dat we op zoek zijn naar nieuwe Timberland schoenen hoop ik het via internet te verkrijgen aangezien ik geen zin had om naar de stad te gaan.

logo-nl

Door via het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website: Van Bommel schoenmode. Hier is het namelijk mogelijk om stevige schoenen voor een betaalbare prijs te bestellen. Vanachter je eigen computer bestellen zonder dat je er de deur voor uit moet is naar mijn mening ideaal!

Door bij hun in het assortiment te kijken werd het voor mij duidelijk dat de Timberland verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk dat iedereen goede schoenen dragen kan. Ik heb er dan ook voor gekozen om nieuwe schoenen te bestellen voor mijn vriend en voor mezelf. Deze werden dan ook netjes binnen twee dagen bij ons bezorgd waardoor wij weer in het rijke bezit zijn van schitterende schoenen!