salestopics-logo

Al een tijdje heb ik moeite met het verkopen van producten. Normaal ging dit altijd goed, maar vergeleken met mijn collega’s begon ik toch iets achter te lopen. Het frustreerde mij enorm en daar heb ik het met mijn werkgever over gehad. Mijn werkgever heeft mij toen een cursus verkooptechnieken aangeboden. Het leek mij wel wat en op deze manier kon ik ook aan mijn werkgever laten zien was dat ik bereid was om er aan te werken.

De cursus

Sales-Consultancy-300x199In het begin wist ik niet zo goed wat ik van de cursus kon verwachten. Tijdens de cursus verkooptechnieken zijn mij verschillende verkooptechnieken uitgelegd. Het is in het begin misschien een beetje verwarrend, omdat er zo veel regels zijn. Toen ik de basis helemaal begreep kon ik mij gaan focussen op de verkoop technieken. Tussen de cursussen merkte ik al veel meer verschil met mijn manier van verkopen.

Met mijn omzet begon ik in te lopen op mijn collega’s. Dit kwam allemaal doordat ik de verschillende verkooptechnieken heb leren toepassen. Nadat ik de cursussen had afgerond merkte ik al snel dat ik steeds beter begon te verkopen.

De laatste tijd loop ik gelijk met mijn collega’s en ik sta eens stuk zekerder op de werkvloer!