nascholing code 95

Eindelijk kan ik mijn nascholing code 95 gaan behalen! Dit omdat ik een rijschool heb gevonden waar ik met plezier deze opleiding kan volgen.

Voor enkele dagen terug was ik erachter gekomen dat ik op herhaling moet. Logisch natuurlijk aangezien alles per jaar verandert. Echter kon ik maar geen rijschool bij mij in de buurt vinden waar ik deze opleiding kon volgen. Alhoewel, het starten van deze opleiding was geen probleem, alleen de herhaling kon je nergens volgen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop alsnog tijdig te kunnen starten.

nascholing code 95

Eindelijk gevonden na wat speurwerk

Wat dat betreft kun je vrijwel alles op het internet vinden. Ook ik heb het online gevonden na wat speurwerk te hebben verricht. Uiteindelijk ben ik namelijk terecht gekomen op de website van Verkeersschool Wesseldijk. Hier is het mogelijk om je nascholing code 95 te behalen! Ook nadat ik de kosten had gezien was ik verkocht. Mijn werkgever heeft mij overigens aangeboden om de factuur voor mij te voldoen. Zo kon ik mij volledig richten op het behalen van deze opleiding. Aanstaande woensdag mag ik starten en ik moet eerlijk bekennen dat ik hier onwijs veel zin in heb!