eco luiers

Het gaat helaas slecht met het milieu. Het klimaat wordt sterk belast door diverse uitlaatgassen, etenswaren (denk aan vlees), afval en andere schadelijke broeikasgassen. We moeten daarom allemaal ons steentje bijdragen om de wereld een stuk duurzamer te maken, en voor de nieuwe generatie een fijne wereld te creëren. Want als we allemaal een beetje ons best doen, dan moet dat zeker lukken! Een goede stap voor kersverse ouders is het aanschaffen van eco luiers. Ecologische luiers die vriendelijk zijn voor de natuur. Waarom moet je precies deze luiers aanschaffen? Lees dat snel verder!

eco luiers

 Luiers zijn ontzettend schadelijk voor de natuur en jezelf!

Luiers bevatten diverse schadelijke stoffen die jouw gezondheid kunnen beschadigen, maar ook de natuur heeft flink wat te lijden onder luiers. Wegwerpluiers zijn dus een van de grootste vijanden van moeder natuur. Luiers zijn niet afbreekbaar en qua duurzaamheid komen ze niet goed uit de bus. Een duurzaam en biologisch alternatief is dus zeker welkom. Gelukkig zijn deze ecologische luiers net op de markt gebracht.

 De oplossing: koop eco luiers voor jouw kleintje!

Ecologische luiers combineren het beste van twee werelden. Zo zijn de luiers nog steeds even zacht als gewone luiers, is de pasvorm nog steeds perfect en zal jouw kindje onwijs lekker kunnen spelen met deze luiers aan. Ook slapen is geen probleem met deze prachtige luiers. Jouw nachtrust zal niet meer worden verstoord door een huilende baby vanwege een lekkende luier! Heerlijk!

 De perfecte pasvorm

Je denkt waarschijnlijk dat duurzame luiers een minder goede pasvorm hebben dan gewone luiers, omdat het materiaal stijver is. Niets is minder waar, want de luiers sluiten perfect aan bij het lichaam van je kindje. Het materiaal gaat zich vormen naar de lichaamsvorm van je kindje. Een lekkende luier is dus verleden tijd!

 Absorberend materiaal is van hoogstaande kwaliteit

Jouw kindje zal geen natte broekjes meer hebben dankzij het geweldige absorberende materiaal van deze luiers. Alles wordt gelijk opgenomen door de binnenkant van de duurzame luier. De luier wordt gelukkig niet zwaar, maar blijft lekker licht aanvoelen. Jouw kindje heeft dus geen last van een afzakkende luier, wat lekkages kan veroorzaken!