betonplex platen aanschaffen

Wanneer je een bekisting moet maken om beton te storten, moet je er wel op kunnen vertrouwen dat het plaatmateriaal stevig genoeg is. Met betonplex platen aanschaffen weet je zeker dat je het goede materiaal hebt, het is niet alleen stevig maar ook voorzien van een gladde laag. Door deze gladde laag te voorzien van olie, hecht het beton niet aan de plaat en heb je een perfect glad eindresultaat.

betonplex platen aanschaffen

Ideaal als vloerplaat 

Omdat betonplex een stevig plaatmateriaal is wordt het voor meer gebruikt dan alleen een bekisting, bijvoorbeeld ook als planken voor een steiger. Bij betonplex platen aanschaffen moet je er dan wel opletten, dat je de platen behandeld omdat deze glad zijn. Ook als ondervloer voor je woning zijn de platen uitstekend geschikt om te gebruiken, ze zijn beschikbaar in verschillende diktes.

Tijdelijke bouwconstructies

Betonplex kom je niet veel tegen in bouwconstructies die permanent zijn, wel bij een bekisting voor een fundering of een vloer. Voordeel van betonplex platen aanschaffen is ook dat je de platen vaker kunt gebruiken, door de platen goed te onderhouden en te oliën. Het kopen van de platen is dus een goede en nuttige investering om te doen. Bij bouwbedrijven zijn de betonplex platen al lange tijd populair.