Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf bruiloft Nijmegen dan kan ik je Van Essen Producties van harte aanbevelen. Wij hebben onze trouwfoto’s laten maken door deze fotograaf en zijn erg enthousiast. 

Fotograaf bruiloft NijmegenGetipt door een kennis

Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf bruiloft Nijmegen, werden we getipt door een kennis van ons. Zij had haar foto’s laten maken voor Van Essen Producties en vertelde ons daar iets meer over, ook liet ze haar fotoboek zien. We waren verrast door de stijl van de fotograaf en vonden de foto’s erg mooi. Die kennis verwees ons naar de website van Van Essen Producties waar we meer informatie vonden. Onze interesse was al gewekt door onze kennis, maar na het lezen van de informatie op de website en het bekijken van de portfolio waren we volledig om. Wij laten onze trouwfoto’s maken door Van Essen Producties!

Foto’s die alles perfect weergeven

Tijdens onze grote dag was de fotografe op tijd aanwezig op de locaties om alles tot in de detail op de gevoelige plaat te kunnen vastleggen. Ze was aanwezig, maar niet té. Onopvallend bewoog ze zich door de bijzondere momenten heen, om deze op het juiste moment te kunnen schieten. Het resultaat? Foto’s die onze speciale dag op een perfecte wijze weergeven.