Wil je er zeker van zijn dat je planten snel en goed groeien, dan is plagron green sensation een handig product. Hierin zitten de benodigde voedingsmiddelen die de plant nodig heeft voor een gestage groei, zowel met biologische als bio-minerale elementen. De plagron green sensation valt onder bloeistimulators, ook wel boosters genoemd. De beste eigenschap van dit middel is de verhoging die het geeft aan het suikergehalte van de plant, waardoor die sneller zal groeien.
combimaxx
Wanneer gebruiken?
Plagron green sensation kun je het beste gebruiken in de laatste 4 tot 6 weken in de bloeiperiode. Wat is dan het grote voordeel van deze bloeistimulator? Je kan hiermee flink besparen op de reguliere voeding van de plant, soms zelfs met de helft. Zo ben je voordeliger uit en bloeit je plant ook nog een uitbundiger.

Steeds beter
Plagron green sensation is nu beter dan ooit. De voedingsmiddelen worden sneller opgenomen door de plant, minder vervuiling door een besparing op substraat en makkelijker in gebruik.

Vragen
Misschien heb je toch nog bedenkingen of vragen bij dit product. Bij Growexpert zitten vakspecialisten die antwoord kunnen geven op jouw opmerkingen. Neem daarom gerust contact met ons op of bekijk het product in de webshop.