aankoop vastgoed malaga costa del sol

Malaga is een geweldige Spaanse stad die bij menigeen wel bekend is. Het is een toeristische trekpleister en het vastgoed in deze stad zal naar verwachting alleen maar meer waard worden. Een aankoop vastgoed Malaga Costa del Sol is dus zeker geen verkeerd idee. Je kunt hier vastgoed kopen als investering of je kunt in de prachtige stad gaan wonen. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Hieronder geven wij je twee tips.

aankoop vastgoed malaga costa del sol

Schakel een aankoopmakelaar in

Het is niet verplicht om een aankoopmakelaar in te schakelen voor de aankoop vastgoed Malaga Costa del Sol, maar het is wel verstandig om dit te doen. Natuurlijk kost een aankoopmakelaar geld, maar deze persoon weet ook de mooiste woningen tegen de laagste prijzen te vinden. Kies het liefst wel voor een Nederlandse aankoopmakelaar. Deze persoon kan je ook meer vertellen over de verschillen tussen wetten in Nederland en Spanje.

Denk aan de belastingen

Bezit je vastgoed in Spanje? Dan is het verplicht om hier jaarlijks belastingaangifte te doen. het is slim om je hier alvast in te verdiepen voordat je vastgoed koopt in Malaga. Zo weet je van tevoren precies wat je te wachten staat. In de meeste gevallen kan je aankoopmakelaar je hier ook meer over uitleggen.