huisje


Een leuk vakantiehuis huren in Durbuy? Dat kan! Durbuy is een stad in de Belgische provincie Luxemburg. En dan natuurlijk niet het land Luxemburg. Het vakantiehuis ligt aan de rivier de Ourthe en is gelegen in drie geografische streken. De Ardennen de Condroz en de Famenne. Durbuy is een toeristische trekpleister in Wallonië en is geschikt om een leuke vakantie te vieren. De van oorsprong middeleeuwse stad trekt jaarlijks duizenden toeristen en telt zelf 11.000 inwoners. 

Genieten in het vakantiehuis genaamd Villa Ardennen.

Wil je binnenkort genieten in ons prachtige vakantiehuis in Durbuy? Dan kan je dit afhuren voor een luxe vakantie. Op de website van ons staan de mooiste vakantiehuizen uit de omgeving van Durbuy. Hiermee kunnen we jou garanderen dat je een onvergetelijke vakantie beleeft vol prachtige natuur, uitstapjes, cultuur en ontspanning. 

vakantiehuis huren durbuy

Last minutes

Omdat we allemaal in spanning hebben gezeten afgelopen periode en veel onzeker was hebben wij op onze website ook last minute deals staan. Zo kan je toch nog weg als je geen vakantie had geboekt tegen een eerlijke prijs. Benieuwd naar het aanbod in vakantiehuizen? Check dan onze website en blader door ons uitgebreide aanbod.