Wanneer je op vakantie gaat naar Spanje of een ander land weet je maar al te goed dat het daar een stuk duurder is om gebruik te maken van je telefoon. Doordat je MB’s zo een stuk sneller gaat stijgt je rekening ook vrij snel, neem aan dat je hier niet op zit te wachten toch? Ik dus ook niet! Van de week mijn rekening mogen ontvangen, ik dacht dat ik van de stoel viel!

Deze rekening was zo hoog dat ik het gewoon niet in een keer kon betalen. Eigenlijk te gek voor worden toch? Doordat ik dit niet nog eens wil meemaken en over een paar weken wel op vakantie ga naar Spanje ben ik gaan zoeken naar prepaid internet Spanje. Hopelijk ben ik zo van het probleem af en kan ik zorgeloos genieten van de vakantie en in de avonduren de foto’s naar mijn kinderen sturen.

Zakelijk-internet-wereldwijd

Bij myprivatehotspot.com ben ik uiteindelijk terecht gekomen waar je dus prepaid internet kan bestellen. Dit liet ik mij niet nog een keer gebeuren waardoor ik ervoor heb gekozen om het gelijk te bestellen. Snelle levering voor een betaalbare prijs maakt het mogelijk dat ik zorgeloos kan genieten op vakantie!