Aankomende week staat er een kunstvoorstelling in de agenda. Kunstenaars door het hele land komen in een expo-hal in Alphen aan den Rijn bijeen om hun ontwerpen te showen. Iedereen is bij deze kunst expositie welkom en het is zelfs mogelijk om hier een nieuwe aanwinst te kopen. Omdat wij zelf ook met een paar mooie beelden op de expositie willen staan hebben wij de hulp van een transportbedrijf Alphen aan den Rijn ingeschakeld. De naam van dit transportbedrijf is Golden Hands en hebben ruime ervaring in het vervoeren van kwetsbare spullen.  Steigerpijp-kopen-300x225

Snel en vakkundig geholpen door Golden Hands

Het transportbedrijf heet niet voor niets Golden Hands, zij hebben onze beelden zeer vakkundig ingepakt en zonder brokken naar de expo hal vervoerd. Behalve dat wij er niet de middelen voor hebben om zulke grote beelden te vervoeren, hebben wij er ook niet de kennis van. Laten wij dit liever door professionele vakmensen verzorgen. Nadat alle beelden op de plaats waren gezet was het wachten op de volgende dag wanneer de expo-hal haar deuren opende.

Het transportbedrijf is natuurlijk ook voor andere klussen in te huren. Denk hierbij aan gewone verhuizingen,  ICT verhuizingen maar hier kunt u ook terecht voor het huren van machines en gereedschap.