Theorie

Motortheorie leren op de website van, theoriesucces.nl is waarover ik erg enthousiast ben. Dit bracht mij op het idee om deze aanrader achter te laten op dit blog. Wanneer je eens kijkt op deze website dan kun je zien dat je direct kunt beginnen met de lessen. Het is overigens ook voordeliger om dit online te doen en je hebt geen dure aanschaf van boeken nodig. Alles is direct bij de hand en je kunt je eigen tempo bepalen. Zelf heb ik het motortheorie leren snel onder de knie gekregen. Na een aantal weken kon ik zelfs al een proefexamen doen. 

Motortheorie leren

Motortheorie leren en proefexamen doen

Nadat ik voldoende lessen had gevolgd, ben ik op de website het proefexamen gaan doen. Wat zo prettig is hieraan. Is dat je daarna kunt zien of je klaar bent voor het examen bij het CBR. Dit bedrijf werkt volgens dezelfde normen als het CBR en daarom weet je bij voorbaat wat je kunt verwachten.

Kortom, hier vind je duidelijkheid en jij bepaald hoe lang je over het leren doet. Tevens kun je hier ook theorielessen volgen voor het auto- en scooter rijden. Hierbij wens ik vast veel succes met het leren van de verkeersregels.