logo

Over het bedrijf

TattooMed is een bedrijf die verzorgingsproducten verkoopt voor tattoo nazorg. Als je je tattoo goede verzorging en bescherming biedt, kun je er langer van genieten en geneest je tattoo sneller. De verzorgingsproducten van TattooMed dringen diep door in de huid en zorgen voor de perfecte bescherming en verzorging.
Het assortiment van TattooMed bestaat uit geavanceerde verzorging speciaal voor de tattoo nazorg.
Met de verzorgingsproducten After Tattoo, Cleansing Gel en Daily Tattoo Care kun je vertrouwen op ideale genezing. De producten zorgen ervoor dat de tattoo nazorg goed is. De huid blijft dus soepel en geneest snel.Verzorgingsproducten

Mijn ervaring

Ik heb onlangs een tattoo gezet en in de tattooshop werd gelijk heel duidelijk verteld dat tattoo nazorg preventief werkt voor genezing en bescherming. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijfje of winkel die dit soort dingen verkopen en ik kwam toen uit op TattooMed. Ik kwam op de website terecht en dit was een mooie, verzorgde en duidelijke website. Ik ben gaan zoeken naar een middel die mijn huid soepel houdt. Eenmaal thuis aangekomen heb ik dit middel gebruikt en ik was er erg blij mee. Ik heb nergens last van gehad. Ook net een tattoo laten zetten? Dan adviseer ik om je tattoo goed te beschermen en ook middelen te kopen bij TattooMed.