Wanneer je op zoek bent naar een fietskluis, dan kun je bij Provelo slagen! Ik was namelijk op zoek naar een oplossing voor het stallen van onze fietsen. We wilden dat onze fietsen overdekt, droog en uit het zicht staan namelijk. Via een kennis kwamen we uit bij Provelo, we zijn erg blij met onze kluis.

fietskluisDiefstal voorkomen

Met 2 fietsen die al weken gewoon zo in onze voortuin stonden waren we het meer dan zat! Aangezien we geen schuur hebben, zochten we naar een goede oplossing voor onze fietsen. We wilden dat deze uit het zicht waren, dit omdat  anderen mensen natuurlijk zicht hebben op onze voortuin. Om diefstal te voorkomen is het opbergen van fietsen dan beter, of althans, je verkleint de kans dat er diefstal plaatsvindt. We namen een kijkje op de website en kozen uiteindelijk voor de Velo-Boxx HOME, een fietskluis met ruimte voor 3 fietsen. Voor ons groot genoeg! We vinden het fijn dat de Velo-Boxx van staal gemaakt is, hierdoor is hij sterk, slijtvast én diefstalbestendig. We maken nu inmiddels al een maandje gebruik van onze Velo-Boxx en zijn zeer te spreken hierover.

Ontdek wat Provelo te bieden heeft

We raden ook  de opbergbox loungekussens zeker aan. Neem eens een kijkje op de website en ontdek wat ze te bieden hebben!