Palmbomen zijn het meest geliefd vanwege hun vakantiesfeer en zijn de perfecte optie als je op zoek bent naar een tropisch gevoel in je tuin of in je huis! Met een grote variëteit, uitstekend worteluithoudingsvermogen, aanpassingsvermogen en variëteit, zijn palmboom kopen van een kwekerij ideaal We leggen graag uit waarom!

Waarom je bij een gespecialiseerde kweker moet kopen!

Kwekers van tropische planten hebben maar één missie voor ogen: het leveren van superieure bomen en planten rechtstreeks aan de deuren van onze klanten vanuit onze kwekerij. Voor jou betekent dat dat je een palmboom koopt met wat je nodig hebt zonder het gedoe of giswerk bij het kweken. In wezen komt het neer op een paar essentiële componenten:

  • Gezondere, goed ontwikkelde wortelsystemen die worden gekweekt en vervoerd in voedselrijke grond.
  • KWeken en inknopen ideale , exotische planten en bomen voor uw klimaat en landschapsbehoeften … bomen die zich aanpassen aan vochtig weer, koude winters, slecht doorlatende grond en alles daartussen in.
  • Gemak en gemak … geen chemicaliën, geen sprays, geen gedoe en geen gedoe.
  • Een garantie om ervoor te zorgen dat uw planten gelukkig en gezond aankomen.

Kweektips meegeleverd!

Dankzij ons bedrijfsmodel en onze toewijding om planten van de hoogste kwaliteit op voorraad te hebben, zijn we een gekende online kwekerij geworden. Een palmboom kopen doe je bij ons met een gerust hart. Op elk van onze plantensoorten vind je basisaanwijzingen voor het planten en het verzorgen van de palmboom kopen. Als je nog vragen hebt over aangekochte planten en bomen, neem dan gerust contact op met onze plantenexperts voor hulp. Een palmboom kweken is op zich niet moeilijk, maar enige kennis rond bewatering, grond en winterhardheid is moooi meegenomen! En we worden gedreven door hetzelfde doel dat onze deuren opende: de wereld groener en gezonder maken, boom voor boom.