2 componenten vloercoating

Heb jij als bedrijf of particulier 2 componenten vloercoating nodig om de klus te klaren? Epoxy vloercoating brengt een aantal voordelen met zich mee, waaronder dat het een duurzame optie is om aan te brengen. De epoxy 2 componenten vloercoating kan tegen een stootje en is bedoeld om lang mee te gaan omdat het voor professioneel gebruik is. Ook kan de vloer tegen allerlei vloeistoffen, de vloer zal hierdoor niet beschadigd raken. Het onderhouden van de vloer en schoonmaken zal gemakkelijk gaan door het soort de vloercoating wat de oppervlakte een speciale laag geeft die beschermd tegen invloeden van buitenaf.

2 componenten vloercoating

Hoe kies je de juiste vloer

De 2 componenten vloercoating is geschikt voor verschillende projecten, denk bijvoorbeeld aan sportzalen, garages, op kantoor. De 2 componenten vloercoating wordt aangebracht door vakmensen die hier verstand van hebben. Jij kunt je wensen en eisen voorleggen en zij bekijken wat er mogelijk is en kunnen voorbeelden laten zien van hoe de vloer eruit komt te zien. De vloercoating is dan ook uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. Hoe je de 2 componenten vloer met coating het best kunt onderhouden dat kun je ook aan de professionals vragen, zij geven graag advies.

Voordelen van de vloercoating

De epoxy 2 componenten vloercoating is duurzaam, de vloer zal niet snel beschadigd raken en daardoor gaat de vloer lang mee. Dat de vloer duurzaam is, is niet alleen goed voor het bedrijf waar de vloer ligt, ook voor het budget en voor het milieu. Hierboven is het al genoemd maar het onderhouden van de vloer en het schoonmaken hiervan is minimaal. Waardoor de schoonmaakploeg minder lang hoeft te schrobben en sneller door kan met andere taken. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de opties voor jouw bedrijf of wil je weten wat nog meer voordelen zijn van de 2 componenten vloercoating. Neem dan vrijblijvend contact op of kijk eens op de website.