Kussen zijslaper

Het is erg belangrijk dat je een goed kussen kiest wat bij jou past, want een verkeerd hoofdkussen is vaak de oorzaak van rug en nekklachten. Jouw slaappositie zegt ook veel over hoe jij als persoon bent. Ben jij een zijslaper? Zorg voor een kussen zijslaper!

Rugslaper

Als rugslaper ben je een goede luisteraar en je helpt het liefst anderen uit de problemen. Je bent erg zelfkritisch en je staat niet graag in de spotlights. Als je een rugslaper bent, kunt je het beste slapen op een hoofdkussen met dons. Doordat de vulling kan bewegen, kan dit type hoofdkussen de beste ondersteuning bieden.

Zijslaper

Als zijslaper ben je vaak meegaand en relaxt. Je houdt ervan om mensen om je heen te hebben. Vaak heb je er moeite mee om zelf een beslissing te nemen, maar als je eenmaal weet wat je wilt ga je er helemaal voor. Als je een zijslaper bent, kun je het beste een hoofdkussen met latex of een hoofdkussen met traagschuim nemen. 

Buikslaper

Als buikslaper ben je dol op avontuur en je bent erg sociaal en open minded. Als je graag op je buik slaapt, kun je het beste met een extreem laag of zelfs zonder hoofdkussen slapen. Hierdoor voorkom je dat ook de nek in een onnatuurlijke positie komt en je hier op termijn last van kunt krijgen.