Voor degenen onder ons die er graag wat vaker op uit gaan maar niet in het bezit zijn van een auto hebben we een lijstje samengesteld van potentiële uitjes die met de scooter te bereiken zijn. Heb je zelf nog een leuke toevoeging, laat dat gerust een reactie achter onder dit artikel. Veel leesplezier! 

De natuur in

Het strand, een bos of een park. Het maakt niet uit waar in Nederland je woont er is altijd wel een mooi natuurgebied in de buurt waar je een flink stuk kan wandelen en tot rust kan komen. Zorg er wel voor dat je niet met je scooter de natuurgebieden zelf betreed waardoor je anderen stoort. Parkeer daarom bij voorkeur op dicht bij de ingang en ga te voet verder.

Een stadswandeling door het oude centrum

Voor wie liever architectuur gaat kijken kunnen we de binnenstad aanraden. Elke provincie heeft meerdere steden met een rijke historie waar je gerust een paar uur kunt rondlopen. Het voordeel van de scooter is dat je nog steeds in een drukke binnenstad kunt parkeren zonder een fortuin kwijt te zijn en kom je bovendien dicht bij waar je wilt zijn.

Zorg dat je wel verzekerd bent voor dat je op pad gaat met de scooter. Dit is namelijk verplicht in Nederland volgens de wet. Daarbij wil iedereen wil graag de goedkoopste scooterverzekering afsluiten. Gelukkig zijn er verschillende vergelijkers te vinden die jou kunnen helpen bij het vinden van een goedkope scooterverzekering. Door eenvoudig je type scooter in de tool in te vullen geeft de vergelijker jou een advies op maat en kan jij op jaarbasis tientallen euro’s besparen.