Ongediertebestrijding Breda

SPM is een specialist in ongediertebestrijding Breda. Het is enorm vervelend wanneer je overlast ervaart van welk ongedierte dan ook. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Misschien heb je al verschillende dingen geprobeerd, zoals sprays of andere middeltjes, maar werkt het gewoon niet. In dat geval kun je beter een professional om hulp vragen.

Ongediertebestrijding BredaOngediertebestrijding Breda was onze laatste optie

Zelf heb ik goede ervaringen met de bestrijdingsdienst van SPM. Wij hadden namelijk al wekenlang last van zilvervisjes. Ze kwamen uit allerlei hoekjes en kieren in de vloer. Om de zilvervisjes te bestrijden moet je je huis goed schoonhouden en goed luchten. Ook is het belangrijk om naden en kieren dicht te maken. Dit hebben wij destijds allemaal gedaan, maar het mocht helaas niet baten. We bleven zilvervisjes vinden, met name in de badkamer en slaapkamer. Daarom besloten we om ongediertebestrijding uit Breda in te schakelen. Ik nam contact op met SPM en al de volgende dag konden ze langskomen voor een inspectie.

Geen last meer van zilvervisjes

De ongediertebestrijding uit Breda kwam bij ons thuis en heeft alle ruimtes bekeken en opgemeten. Op basis van de te behandelen oppervlakte konden ze een prijsindicatie geven. De prijs viel ons enorm mee dus we hebben direct akkoord gegeven. Achteraf zijn wij erg blij dat we dit hebben gedaan want de zilvervisjes zijn niet meer teruggekomen!