Het is weer bijna winter en dat betekent dat het tijd wordt voor een winterjas! Er is een groot aanbod aan verschillende merken en diverse kwaliteiten. Uiteraard wil jij een nieuwe winterjas aanschaffen die warm is, een goede kwaliteit heeft, en daarnaast een lange levensduur heeft. Het merk Parajumpers is een topmerk en is ontwikkeld door de Italiaanse top designer Massimo Rossetti. Een parajumpers jas heren winter
zorgt ervoor dat jij er stijlvol bijloopt, en daarnaast ook lekker warm kunt blijven tijdens de koude temperaturen.

De hoogste kwaliteit

De jassen van het merk Parajumpers worden wereldwijd gebruikt, en terug in de geschiedenis werd het model ook gebruikt door bijvoorbeeld reddingswerkers in Alaska. Zij gingen onder de aller koudste temperaturen, en barre omstandigheden, diverse reddingsoperaties uitvoeren. Tijdens deze operaties was het belangrijk dat ze warm gekleed waren en ook een functionele jas hadden waar ze diverse dingen in konden opbergen. De jassen zijn dan ook zo gemaakt dat ze de aller koudste temperaturen onder 0 kunnen weerstaan en zijn daardoor een ideale jas voor de winter. Daarnaast zijn de Parajumpers jassen een echte cultuur gaan vormen en zijn er steeds meer modieuze mannen die kiezen voor een parajumpers jas heren winter.

Luxe

De jassen zijn gemaakt van een slijtvast nylon en daarnaast zijn er ook diverse winterjassen die afneembare bontkragen hebben. Verder is een groot keus uit modellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie donkere jas, of ga je toch liever voor een wat lichtere grijze jas? Welk model je ook kiest, alle winterjassen zijn gemaakt om je dus warm te houden bij temperaturen ver onder het vriespunt. De jassen van het merk Parajumpers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en staan garant voor hun luxe en comfortabele uitstraling. De jassen zijn erg gewild onder zowel jongere als oudere mannen, en gaan makkelijk jaren mee. Ook zijn de jassen erg praktisch met veel verschillende opberg zakken.