Een maand geleden had ik op de webshop van Glas service Drechtsteden online een bestelling geplaatst. Mijn ruit bij de woonkamer was kapot gegaan, doordat mijn kinderen persoonlijk een knikker ertegenaan hebben gegooid. Ik wilde het niet via de verzekering doen, omdat ik zelf een adresje weet waar je zeer voordelig een ruit kan bestellen. Bij glashandel online heb ik vervolgens een bestelling geplaatst. Het bestellen is super eenvoudig. Alles staat duidelijk aangegeven en aangezien ze meerder betaalopties hebben, is het voor iedere bezoeker makkelijk afrekenen.

Echt een aanraderdubbel glas

In totaal heb ik maar 2 dagen hoeven wachten op mijn bestelling. Het is daarom ook echt een aanrader om bij glashandel online glas te bestellen. Ze beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer?

Het plaatsen van mijn ruit was zo gebeurt. Omdat ik zelf erg handig ben, heb ik dat binnen een uurtje kunnen doen. Mocht je niet van je verzekering afhankelijk willen zijn, omdat je dan omhoog gaat, dan is het aan te raden om de webshop van dit bedrijf te bezoeken.