advies

advies Mening nodig

Het is weer eens zo ver! Ik heb jullie mening nodig, dit keer over hypotheekadvies Best. Wij willen graag gaan verhuizen naar Best en willen weten wat wij kunnen gaan kopen. En wat niet, natuurlijk. Hierover willen wij het beste advies. Het is voor ons belangrijk dat een hypotheekadviseur onafhankelijk is, zodat er geen beperkingen worden gemaakt in het voordeel van de bank of een verzekeraar. Al snel kwam ik uit bij Schampers Hypotheekadvies, toen ik zocht op hypotheekadvies Best. Zij zijn onafhankelijk en ik heb veel goede verhalen over hen gehoord.

Omdat ik nog niet in de gelegenheid ben geweest hen te bezoeken, leek het mij verstandig eerst eens meer ervaringen te horen. Daarom wil ik van jullie graag weten wat jullie vinden van Schampers Hypotheekadvies. Zijn zij echt zo goed als zij eruit zien? Zijn zij overigens ook echt onafhankelijk? Tevens hoor ik ook graag wat zij rekenen voor hun advies. Tarieven die online staan wijken vaan af van het echte bedrag, in hun voordeel natuurlijk.

Graag hoor ik een complete ervaring, of die nou goed of wat minder goed is! Als jij overigens nog ervaringen hebt met een andere hypotheekadviseur, dan hoor ik het ook graag!