Elk jaar is het weer een feest, het invullen van de belasting. Volgens het motto van de belastingdienst willen ze het niet moeilijk maken, toch was het elk jaar voor mij een enorme opgave om alles juist in te vullen. Het kostte mij enorm veel tijd om in te vullen, maar vooral uit te zoeken hoe het precies werkt en welke regels voor mij van toepassing waren.
ProAd
Hulp met belasting
Toen ben ik in zee gegaan met belastingadviseurs Almere. Ik kom uit Almere en vond het dus erg fijn dat ik gewoon geholpen kan worden. Samen met een adviseur hebben we alles ingevuld. Het duurde wel even, maar ging alsnog een stuk sneller dan wanneer ik het alleen gedaan zou hebben. Ook weet ik nu zeker dat alles juist ingevuld is en kom ik niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het was erg fijn samenwerken en ik was er nu in een keer klaar mee.

Normaal zou ik minstens meerdere hele avonden kwijt zijn aan het uitzoeken hoe het invullen van de belasting werkt. Met hulp van de belastingadviseur was het in een afspraak helemaal rond en ben ik er dit jaar in een keer van af.