bitvavo.com

EOS is erg vaak in het nieuws, omdat deze cryptomunt vaak wordt vergeleken met het welbekende Ethereum. Hoewel een vergelijking is misschien niet het juiste woord. EOS wordt al gezien als het nieuwe Ethereum. Maar waarom is dit, en wie zit achter dit project?

 

Een veelgehoorde term binnen de cryptocurrency wereld is schaalbaarheid. Bitcoin en Ethereum zijn veruit de grootste munten en dit brengt tevens problemen met zich mee. Door het grote aantal gebruikers, wordt het steeds lastiger om transacties snel uit te voeren.

 

Ethereum is nog altijd sneller dan Bitcoin, maar nog steeds erg langzaam. Zeker als je bedenkt dat bijvoorbeeld Visa enkele duizenden transacties per seconde kan verwerken. bitvavo.com

 

Veilig online handelen in crypto

 

Bitvavo.com bewijst nogmaals een keer dat Nederland een baanbrekend land is op het gebied van de ontwikkeling van fintech en crypto finance dienstverleningen. Bitvavo is een nieuw innovatieve cryptobeurs in Amsterdam voor vele verschillende belangrijke cryptovaluta. Met iDEAL kun je direct euro’s op je Bitvavo rekening storten om zo de gewenste cryptovaluta te kopen, te beheren en te verhandelen.