gevelletters

Het is toch wel mooi om een mooi kantoor te hebben en dat aan de buitenkant van het kantoor al vanaf de verte te zien is dat het jouw kantoor is. Kijk naar de nieuwe kantoren die gebruik maken van extra logootjes, borden of gevelletters.

Het is eigenlijk deze tijd zeer belangrijk om iets moois bij het gebouw neer te zetten. De meeste bedrijven kiezen ook voor gevelletters voor hun gebouw. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. Het is slim om te kijken hoe jij jouw logo in gevelletters kan uitdrukken en deze ook aan het gebouw kan verbinden.

Logo bestaan uit letters

Het is vooral makkelijk om dit te gebruiken als jouw logo volledig bestaat uit letters. De font maakt natuurlijk niks uit want de meeste van deze fonts zijn gewoon goed te gebruiken. Als we kijken naar alle manieren hoe verschillende bedrijven de letters gebruiken zou het in principe voor elk logo mogelijk moeten zijn.

Anders dan een bord

Het verschil tussen de letters en gewoon een bord met daarop de logo of naam, is toch wel dat het een soort professionele gevoel geeft. Meeste ondernemers vinden het dan ook mooi om hun bedrijfsnaam of logo mooi te hebben in gevelletters.