hoofdstuk-2Wie van PGS15 regels weet werkt waarschijnlijk met gevaarlijke stoffen. Een opslagruimte wordt gekeurd onder het mom van deze regels en daar dien je als eigenaar zijnde rekening mee te houden. Het gaat er immers om dat het personeel veilig te werk kan gaan om het werk uit te voeren wat er gebeuren moet. Door op zoek te gaan naar een van deze opslagruimtes hoef  ik me in ieder geval geen zorgen te maken dat het niet werkt zoals het hoort. 

Een goede opslagruimte voor gevaarlijke stoffen is natuurlijk erg belangrijk. Het correct opslaan zoals het hoort ligt natuurlijk aan het personeel.

Ikzelf was namelijk afgelopen week op zoek naar een brandwerende kast en een gevaarlijke stoffen kast. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Denios. Hier was het voor mij duidelijk dat het gaat om goedkope kasten wat wel gemaakt wordt van hoogwaardig kwaliteit.

Kortom, ben je op zoek naar een  veilige werkomgeving om alle gevaarlijke stoffen in op te slaan? Dan raad ik je aan om eens op de website te kijken van Denios!