snurk beugel

Er zijn huwelijken gestrand op het feit dat een van de partners snurkt. Het kan namelijk afgrijselijk zijn voor de andere partner. Als je erdoor niet kan slapen dan kan het slapeloosheid, depressies en overgewicht veroorzaken. Dat wil je jouw partner natuurlijk niet aandoen. Voor die situaties is er gelukkig de snurk beugel

snurk beugel

Over snurk beugels

Een snurk beugel is een speciaal bitje dat je kunt inbrengen in de mond. Hiermee wordt snurken aanzienlijk verminderd of verdwijnt het zelfs helemaal. Je kunt een snurk beugel krijgen op verschillende plekken:

  • bij de tandarts
  • bij een snurk specialist
  • online bestellen 

Online een snurk beugel bestellen

Een passende beugel is het meest effectief. Het is dus heel belangrijk dat je de beugel op maat laat maken. Bestel dus niet zomaar een snurk beugel online in een standaard maat. Haal ook je snurk beugel niet uit een winkel want het gaat je echt pijn doen en weinig opleveren. Wanneer je zo’n speciaal bitje online bestelt dan is het de bedoeling dat je een kit thuisgestuurd krijgt waarmee je afdrukken kunt maken. Op basis van die afdrukken maakt iemand anders vervolgens de snurk beugel voor jou. Zo weet je zeker dat deze perfect past en je dus echt minder gaat snurken.

snurk beugel

Hoe werkt het?

Een beugel die bedoeld is tegen het snurken zorgt er vooral voor dat je tong niet in de weg zit met het ademen. Wanneer je slaapt, wordt je tong dikker en zakt deze vaak ook nog richting je keel. Daardoor is er maar weinig opening om doorheen te ademen.