Heb je hulp bij relatiegeschenken nodig omdat je iets leuks wilt geven aan je klanten, leveranciers of personeel? Schakel dan een bedrijf zoals Prikkels BV in. Als je ervoor kiest een leuke opdruk op een relatiegeschenk te laten zetten geef je een persoonlijk cadeau dat door veel mensen gewaardeerd wordt. 

Prikkels BV heeft een groot aanbod aan geschenken

Bij Prikkels BV kun je terecht voor tal van relatiegeschenken zoals pennen, waterflessen, sokken enzovoort. Het is ook mogelijk er een kerstpakket voor je werknemers uit te kiezen. Daarnaast kun je er terecht voor speciale producten en producten met een opdruk. 

Bedrukken van relatiegeschenken

Als je een relatiegeschenk laat voorzien van een opdruk kun je zelf bepalen wat erop komt te staan. Dit kan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf zijn, de naam of een slogan. Op die manier weet de ontvanger direct van wie het cadeau afkomstig is maar ziet hij of zij ook iedere keer als het product gebruikt wordt weer de naam van jouw bedrijf staan. Zo sla je twee vliegen in één klap: je geeft een cadeau weg en maakt ook meteen reclame voor je onderneming. 

Vraag altijd eerst meer informatie aan

Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is om te laten bedrukken en schenken kun je het beste eerst even contact opnemen met Prikkels. Zij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar maar je kunt ook het contactformulier invullen op de website. Hierop vul je je gegevens en dat van het bedrijf in en waar je naar op zoek bent. Nadat het formulier ontvangen is nemen zij contact met jou om te bekijken wat er mogelijk is en kunnen ze een offerte sturen zodat jij weet wat de kosten zijn. Voor een bijzonder geschenk kun je zeker goed bij het bedrijf terecht.