Darten is een populaire sport en daarom kun je ook online eenvoudig dartspullen bestellen bij Dartshopper.nl. Je kunt er terecht voor dartpijlen, dartborden en tal van accessoires. 

Verschillende bedrading op dartborden

Als je graag een potje darts speelt met vrienden is het handig zelf een dartbord aan te schaffen. Op die manier kun je altijd wanneer je zin hebt in een spelletje darts dit doen zonder dat je er voor de deur uit hoeft. Een dartbord is te koop in verschillende prijsklassen. De verschillen in prijs worden veroorzaakt door twee dingen. Ten eerste is de bedrading van belang. Zo hebben de dartborden die door professionele spelers gebruikt worden een scherpe bedrading, ook bekend onder de naam blade wire. Op dartborden die voor recreatief gebruik geschikt zijn zit round wire, ronde bedrading. Bij de scherpe bedrading loop je minder kans dat de gegooide pijlen van het bord af schieten dus dat is gunstiger. 

Gebruik van sisal op dartborden

Naast het verschil in bedrading is er een verschil in de sisal die op de borden gebruikt wordt. Bij professionele en duurdere dartborden is de dichtheid van de sisal hoger waardoor het bord minder snel slijt of beschadigt. 

Vergelijk verschillende producten

Als je wilt weten met welk bord jij het beste uit de voeten kunt vergelijk je ze het beste eerst goed met elkaar. Als je er meer over wilt weten kun je ook contact opnemen met Dartshopper voor nadere informatie. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor dartborden maar voor alle producten die zij verkopen. 

Snel in huis

Bestellen is eenvoudig en betalen kun je op verschillende manieren doen, zowel vooraf als achteraf. Als je voor een bepaalde tijd bestelt kun je het gekozen product al de volgende dag in huis hebben zodat je meteen kunt beginnen met darten.