Een goed logo is een logo wat je onthoudt en niet snel vergeet. Het is een logo waaraan je direct kunt herkennen waar het om gaat. Vaak is de look van zo’n logo professioneel en strak. Het design klopt en past bij het bedrijf en maakt het bedrijf in één oogopslag aantrekkelijk. Het gebruik van een goed lettertype is essentieel. De letters moeten goed te lezen zijn, de vorm moet kloppen, de kleuren moeten passen en zo zijn er nog wat punten te noemen. 

Een logo laten ontwerpen

Een logo laten ontwerpen is nog niet zo makkelijk. Als je zelf begint met een schets, dan kan het soms lang duren voordat je tevreden bent. Het kan ook voorkomen dat je iets gemaakt hebt waar je heel trots op bent, maar wat je liever niet wilt gebruiken voor je bedrijf. Het is dan verstandig om een logo te laten ontwerpen. Een ontwerper kan jouw wensen precies illustreren zodat jouw logo er direct professioneel uitziet. Het idee in je hoofd komt op papier zoals jij dat wilt en is gelijk overtuigend voor de klant. 

Hoeveel kost het laten ontwerpen van je eigen logo?

De kosten van het laten ontwerpen van jouw unieke logo is €350,-. Dit lijkt een hoog bedrag, maar dit heb je in korte tijd terugverdiend als je een klant hebt kunnen overtuigen. Het overtuigen van een klant gaat veel eenvoudiger wanneer je een goed logo hebt. De ontwerpers maken aan de hand van jouw idee drie logo ontwerpen waar jij er een uit mag kiezen. Daarna vindt de correctieronde plaats waarin jij je aanwijzingen kan doorgeven die worden aangepast. Het logo wordt tot slot van jou en kan je overal als reclame gebruiken. Je wordt dus eigenaar van de bestanden.

Naast je eigen logo ook visitekaartjes

Wil je ook visitekaartjes en enveloppen laten ontwerpen, of zelfs briefpapier? Alles is mogelijk. Voor maar €600,- ontvang je een logo, briefpapier, visitekaartjes en een envelop. Ook in dit geval wordt je eigenaar van alle bestanden en kun je ermee doen wat je zelf wilt.