arrow exhaust

Je hebt een nieuwe arrow exhaust motor gekocht en nu wil je hiervoor een motorverzekering afsluiten. Het is ook verplicht om minimaal een WA motorverzekering te hebben. Waar moet je nu op letten bij het afsluiten van een motorverzekering? Hieronder kun je hier alles over lezen.

arrow exhaust

WA of allrisk

Bij het afsluiten van een motorverzekering heb je de keuze uit een WA verzekering of een allrisk verzekering. Met een WA motorverzekering is alleen de schade die je veroorzaakt bij derden verzekerd. Kies je voor een allrisk motorverzekering? Dan is ook de schade aan je eigen motor verzekerd bij een ongeval of diefstal.

Motorverzekeringen vergelijken

Natuurlijk wil je wel een motorverzekering voor een niet al te hoge prijs. Daarom is het aan te raden om eerst eens goed motorverzekeringen met elkaar te vergelijken. Let hierbij goed op de maandelijkse premies, eventuele kortingen en afsluitkosten.

arrow exhaust

Kijk naar de voorwaarden

Voordat je een motorverzekering afsluit, is het belangrijk om nog eens goed te kijken naar de voorwaarden. De voorwaarden kunnen per aanbieder namelijk erg verschillen. Lees de  voorwaarden dus eerst goed door en sluit daarna pas de verzekering af.