horeca parasols

horeca parasolsHoreca parasols geven altijd een extra fijne sfeer aan een terras. Wanneer het terras er goed uit zit ga je er natuurlijk eerder zitten en dit is dan ook de reden dat veel restaurants veel accessoires plaatsen op het terras. Van windschermen tot parasols. Omdat veel horeca ondernemingen dit doen kwam ik op het idee om dit ook in mijn tuin te plaatsen. Ik heb zelf namelijk een enorm terras en daar zit ik regelmatig. Ik ben daar dan ook erg blij mee en ik doe er alles aan om de plaats zo comfortabel mogelijk te maken.

Ik ben daarom het internet opgegaan en hier kwam ik uit op de website van Xterior. Dit bedrijf biedt van alles aan voor horeca ondernemingen en ik besloot om hier een mooie parasol te kopen. Hier heb ik gelukkig nog geen minuut spijt van gehad want het staat erg mooi in mijn tuin.

Een echte meerwaarde!

De parasol is een echte meerwaarde gebleken. Ik krijg er veel leuke reacties op en ik ben dan ook erg blij met mijn aankoop. Ik heb nu een echt terras in mijn tuin en ik nodig regelmatig een hoop mensen uit om gezellig wat te drinken bij mij thuis.