nobel sauna

nobel saunaHet hebben van een sauna is iets dat ik altijd al wilde. Pas geleden is mijn droom werkelijkheid geworden, ik heb namelijk een Nobel sauna gekocht. Ik heb lang gespaard om een sauna te kunnen kopen en nu ik er een gekocht heb heb ik het nog goed gedaan ook! Ik heb namelijk een infrarood sauna voor een mooie prijs gekocht op de website van: infraroodcabine.com.

Ik was eigenlijk van plan om een standaard sauna te kopen maar nadat ik research op het internet deed kwam ik tot de conclusie dat ik dit beter niet kon doen. Ik las namelijk dat een infraroodsauna nog veel lekkerder en beter voor je is. Het wordt namelijk maar tussen de 40 en 60 graden in zo’n sauna en buiten dat zorgt het voor een goede bloeddoorstroming.

Ik heb er een voor een leuke prijs!

Ik kwam dus op de website van infraroodcabine.com uit en hier zag ik zo’n cabine voor een leuke prijs staan. Het bedrijf biedt overigens ook goede service want voor een mooi prijsje werd mijn aankoop thuisgebracht. Inmiddels heb ik er al een aantal keer in gezeten en ben ik erg blij met mijn aankoop.