Homeshop

Jouw kinderen willen ook zo graag een stapelbed? Ze zijn niet de enigen! Stapelbedden zijn nog steeds razend populair bij kinderen van alle leeftijden. Ze maken van elke avond een slaapfeestje.

Stapelbedden zijn te koop in elke kleur, vorm en afmeting die je maar kunt bedenken. De beste afmeting voor een kinderbed is echter 90×200 centimeter. Zo weet je zeker dat je kinderen er ook in kunnen groeien. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je elke paar jaar een nieuw bed voor ze moet kopen. Kinderen groeien nu eenmaal snel.

Groen stapelbed

Wanneer je online op zoek gaat naar een leverancier van stapelbedden, let dan op de volgende zaken:

  •  wat zijn de afmetingen?
  • zit er extra opslagruimte in het stapelbed?
  • worden matrassen meegeleverd?

Je kunt je stapelbedden los van je matrassen kopen. Het is dan echter maar de vraag of deze goed bij elkaar passen. Het beste kun je dus een stapelbed kopen bij een bedrijf waar ze ook matrassen meeleveren. 

Massief houten stapelbed

Hygiëne

Het gebeurt bij de kleintjes onder ons nog wel eens dat ze in het bed plassen. Verder slepen kinderen overal vuil mee naar toe, zeker als ze net buiten hebben gespeeld. Het is dus wel zo praktisch als je matrassen uitzoekt die gemakkelijk te reinigen zijn. Idealiter kies je een matras met een hoes die afritsbaar en wasbaar is. Zo kun je regelmatig het matras verschonen, en ligt jouw kleine weer in een fris en schoon bed!