Een goede vriend van mij adviseerde mij van de week om eens op de webshop van van bommel te kijken. Er waren diverse schoenen in de aanbieding. Persoonlijk vind ik van bommel een uitstekend bedrijf. Je betaald weleens waar wat meer voor je schoenen, maar je krijgt er kwaliteit voor terug. Dit betekend dat je langer met je schoenen doet dan normaal.

Bestellen

De clarks desert boot heren zijn gemakkelijk te bestellen. Op de website staat veel informatie over de schoenen die ze leveren. Dit voorkomt veel miscommunicaties. Daarnaast is het voor jezelf erg fijn, omdat je precies weet wat je voor je hebt. Het bestellen is binnen een paar minuten al geregeld. Het fijne is dat je meerdere betaalfuncties hebt op de webshop van van bommel. Dit maakt het de klant extra makkelijk. 

In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten op mijn bestelling. De clarks desert boot heren kwamen binnen en hebt ze direct uitgeprobeerd. Ze lopen fantastisch! Het beschikt over goede kwaliteiten en ben ervan overtuigd dat ik er nog veel plezier van heb. Op de website vind je meer informatie over het assortiment. Bij vragen kan je altijd contact opnemen.