Plafond badkamer

Wij van Heering zijn al jaren bezig met het plaatsen en produceren van Badkamer plafond op maat voor onze klanten! Dit doen wij met veel passie en plezier. Keer op keer proberen wij ons te verbeteren en hebben wij al jaren tevreden klanten. Wij geloven erin dat als je iets met plezier doet, dit uiteindelijk veel waarde oplevert! De afgelopen 50 jaar hebben wij ons ontwikkeld als toonaangevende toeleverancier. Wij hechten grote waarde aan een snelle en correcte levering, onze leveringsgraad is dan ook 99,8%! Hierbij besteden wij veel aandacht aan kwaliteit en vernieuwing van onze producten en diensten! Dit heeft uiteindelijk geleid tot de kwaliteit die we nu leveren!

Plafond badkamer

Klant is koning

Bij ons is de klant koning en doen wij er alles aan om tevreden klanten te hebben en deze te onderhouden. Onze producten kunnen naar wensen en behoeften gemaakt worden. Zo ook onze badkamer plafond die in verschillende kleuren, maten en structuren te verkrijgen is. Zo kunnen wij van zwarte tot aan witte plafonden leveren en zijn er verschillende toepassingen mogelijk. Onze werknemers hebben veel ervaring en geen klus is daarom voor ons te gek!

Wij staan altijd voor u klaar!

In elke regio bevindt zich een dealer waardoor u nooit ver hoeft te reizen om onze showroom te bekijken! Onze werknemers staan elke dag 24 uur voor u klaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u problemen heeft! Voor meer informatie over onze producten kunt u altijd de website bekijken of kunt u telefonisch met ons contact opnemen.