Hallo allemaal en welkom op deze blogpost over de pumps van het merk Tamaris. Pumps vind ik een van de mooiste en elegantste schoenen om mee te combineren. Ze zijn er in enorm veel kleuren en combinaties. Van een lage hak tot enorme naaldhakken en van een pastel roze tot in de felste kleuren. Werkelijk alles is mogelijk. Ik draag ze dan ook erg vaak en bij talloze gelegenheden. Bij een etentje zijn ze te combineren onder een chique jurk en op een gewone doordeweekse dag geven dezelfde pumps de jeans waaronder ik ze draag een hele andere look.

Kwaliteit

schoen
Pumps kunnen dus eigenlijk in geen een schoenenkast ontbreken. Echter, ik vind het soms lastig om pumps te vinden waar ik een hele dag of avond op kan lopen.
De Tamaris pumps geven dit comfort wél. De pumps zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en textiel, waardoor de schoenen erg lang mee kunnen. Ook hebben de pumps van Tamaris een ergonomische binnenzool, waardoor je geen last hebt van je voeten en je uren op de schoenen kan rondlopen.
Bij Tamaris heb je binnen no-time een nieuw paar pumps voor je volgende gelegenheid!