consultancy bureau

Als jij zoekt naar een professionele en betrouwbare consultancy bureau, dan ben je bij M.J. Stoffers Consultancy aan de juiste adres. Deze onderneming wat gerund wordt door Marc Stoffers, houd zich graag bezig met onderzoek en advisering op het gebied van macro economie en energie. Zo heeft deze onderneming al een aantal jaar ervaring in het binnen- en buitenland. Zo is dit bedrijf betrokken geweest bij internationale projecten in onder andere Zambia, Oekraïne, Suriname en Namibië. Ook heeft deze onderneming workshops gegeven over economisch onderwerpen aan vertegenwoordigers uit Curaçao, Indonesië, Kenia, Bhutan en Suriname.

consultancy bureau

Welke diensten doet deze onderneming zoal

Deze consultancy bureau kan je inschakelen voor verschillende diensten zoals:

  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Het ontwikkelen van energievraagmodellen
  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.

Wil jij als bedrijf zijnde investeren in een bepaald land, dan kan jij bij M.J. Stoffers Consultancy terecht voor adviezen. Dan weet je zeker dat het goed en betrouwbaar gebeurt. Daarom kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog. Kijk voor meer informatie op de website van dit bedrijf.