Afgelopen jaar heb ik heel wat georiënteerd wat betreft autorijlessen. Zo had ik al bij diverse rijscholen een proefles genomen alleen had ik geen idee bij welk bedrijf ik nou een pakket wilde nemen. Uiteindelijk heb ik voor een groot bedrijf gekozen, genaamd Osseforth. Het bedrijf beschikt over gigantisch veel instructeurs en opleidingen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze bieden het aan.

Erg professioneel

De autorijlessen die ik had afgenomen bij Osseforth verliepen uitstekend. Met behulp van een goede instructeur waren er maar 26 lessen nodig om mijn praktijkexamen te halen. Ook theorie haalde ik in een keer. Dat er zo weinig lessen nodig waren is natuurlijk te danken aan mijn rijinstructeur. Zijn werkwijze was erg prettig. Hij stond in voor een geintje, maar bleef ook serieus waar nodig. Het lessen was erg prettig en wat betreft de kosten waren ze ook nog eens super voordelig. Het is daarom echt een aanrader. De voorzieningen zijn perfect en je bent verzekerd van een ervaren instructeur. 

Op de website van Osserforth is veel informatie te vinden. Zowel over zakelijke opleidingen als normale opleidingen. Neem bij vragen contact met ze op. Per mail of telefonisch.