Afgelopen maand hadden ze bij de Thermen een speciale sauna korting. Het arrangement heet het boeken arrangement. Bij het inleveren van een boek kan je bij de Thermen voor €59,- met 2 personen gebruik maken van alle sauna faciliteiten en baden. Daarnaast krijg je bij het boeken van dit arrangement ook nog eens een salade naar keuze en kan je kiezen uit een massagestoel of zonnebank. Uiteraard hebben wij samen een massage erbij geboekt om onze spieren lekker los te maken. 

Reserveren

Bij de Thermen is het handig om te reserveren. Dit kan telefonisch maar ook via de website. Aangezien het via de website erg gemakkelijk is, zal ik je willen adviseren om het daar te doen. Uiteraard hebben ze meerdere arrangement waaruit je kunt kiezen. Zo hebben ze ook een re-balanched, all inclusieve, midweek en overnachting arrangement. Elk arrangement heeft een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je erbij krijgt. Bekijk de huidige sauna korting op de website van de Thermen. Bij vragen zijn ze uiteraard bereikbaar. 

Ons dagje wellness was erg geslaagd. Het was wederom perfect geregeld en komen daarom ook zeker terug! Jullie verdienen een groot compliment!